KİTAP ANALİZİ
Giriş Tarihi : 20-03-2023 20:44

Bir Kitap: İhtiras Mevsimi / A. Yasemin Eren

Yazan: İsmail Cuci -BİR KİTAP: İHTİRAS MEVSİMİ / A.YASEMİN EREN

Bir Kitap: İhtiras Mevsimi / A. Yasemin Eren

BİR KİTAP: İHTİRAS MEVSİMİ / A.YASEMİN EREN 

İlk kitabını okuduğumda, büyük bir hayranlık duydum yazara. Kitabındaki felsefi görüşlerin olması beni derin deryalara daldırırken kalemine ve kaleminden dökülen mürekkebine aşık oldum. Ufkumuzu geliştirirken finansal güçlerin arkasındaki derin devletlerin gercek yüzünü de  göstermektedir. Her üç kitabında da sade, akıcı, büyüleyici bir dil kullanılmaktadır. Okuyucuyu aydınlatır ama hiçbir şekilde kasmaz, sıkmaz. Güç, iktidar, derin güçler, ihanet, intikam, aşk ve ihtiraslarla dolu muhteşem bir eser. Kesinlikle okumaya değer kararlı, zengin ve güçlü bir kaleme sahip, muhteşem bir eser. 

Güzel ve zeki olan paranın kraliçesi uzayın efendisi bay mükemmel ile derin devletlerin gizli servisleriyle nasıl baş edeceklerini muhteşem bir kurguyla kaleme almış, kalemi muazzam olan yazar. Her şey bir hayalle başlar. Bakarsınız gerçekleşir. Nasıl gerçekleşmesin, isteyince oluyor, dedirtiyor bizlere uzayın efendisi. Keskin görüş ve bilimsel düşünceleri hayal ettiriyor. Geleceğin parlak yıldızlarını şimdiden ayağa getiren gizemli olan uzayın edendisi, kraliçeyi nasıl da büyülüyor? 

Pusuda yatan yılanların soluğu bile zehir gibidir. Derinliklerde yatan gizli ve derin güçler dost gibi görünüp yıllan gibi zehrini akıtır. Hazmedemeyen bu güçler paranın kraliçesini rahat bırakırlar mı ya uzayın efendisini? 

Serinin son kitabı İhtiras Mevsimi de diğer iki kitabı olan Güç Mevsimi ve İntikam Mevsimi gibi  harika bir şekilde yazılmış. Aksiyon ve  heyecanını hiç düşürmüyor.  Kesinlikle okumanızı tavsiye edeceğim bir seri. 

Truva Edebiyat Dergisi Truva Edebiyat Dergisi