ETKİNLİK
Giriş Tarihi : 18-10-2022 19:11   Güncelleme : 18-10-2022 20:18

Truva Edebiyat Dergisi Yazı İşleri Müdürü Eğitimci - Yazar Ümit Polat Konferans Verdi

Truva Yayınları yazarı, Truva Edebiyat Dergisi Yazı İşleri Müdürü Eğitimci - Yazar Ümit Polat, Konya Osman Nuri Hekimoğlu Anadolu Lisesinde ONHAL Yazar-Okur Buluşmalarına Katıldı. Öğrencilerle Yazın Dünyası, Okuma Alışkanlığı ve Öykücülük Üzerine Sohbet Etti.

Truva Edebiyat Dergisi Yazı İşleri Müdürü Eğitimci - Yazar Ümit Polat Konferans Verdi

TRUVA EDEBİYAT DERGİSİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ EĞİTİMCİ - YAZAR ÜMİT POLAT, KONYA OSMAN NURİ HEKİMOĞLU ANADOLU LİSESİ'NDE KONFERANS VERDİ. 

Truva Yayınları yazarı, Truva Edebiyat Dergisi Yazı İşleri Müdürü ve Truva Edebiyat Dergisi Öykü Yarışması Jüri Üyesi Eğitimci - Yazar Ümit Polat, Konya Osman Nuri Hekimoğlu Anadolu Lisesinde ONHAL yazar-okur buluşmalarına katıldı.

Öğrencilerle yazın dünyası, okuma alışkanlığı ve öykücülük üzerine sohbet etti. 

Bu söyleşiye vesile olan Kurum Müdürü Mehmet Akif Ateşalp'a ve Edebiyat Öğretmenleri Musa Avcı ile Yahya Yıldız'a konukseverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ümit Polat'ın eserlerini okuyan öğrenciler, eserlerden hareketle yazarın yazma serüveni, eserlerin oluşum süreci, eserdeki karakterlerin tahlili gibi konulardaki sorularına cevap bulmaya çalıştılar. Yazarın "Ahraz" adlı eserindeki Ambulans adlı öykünün tahlili öğrenciler tarafından yapıldı. Karşılıklı soru cevapla geçen söyleşinin sonunda yazarımızın kitabını dinleyicilere imzalaması ile program son buldu.

Truva Edebiyat Dergisi Truva Edebiyat Dergisi