DENEME
Giriş Tarihi : 19-06-2022 16:03

Gücünün Farkında Olmak

Yazan: Şükrü Doruk - GÜCÜNÜN FARKINDA OLMAK

Gücünün Farkında Olmak

GÜCÜNÜN FARKINDA OLMAK 

Ezberletilmiş bir hayat serüvenimiz var.Robotlaştık. Sıradışı en küçük işimiz bile, bize bakışta dalgalanmalara sebebiyet veriyor.

Öngörülü olmak iddiasında olan bir çok kişiyi mercek altına aldığınızda; ne kadar sığ hareket ettiklerini fark ediyorsunuz!

Gücünün farkında olanlar; atomu parçalamıyorlar!  Yaptıkları iş; doğru zamanda küçük dokunuşlar icra etmek ve elde ettikleri önemli sonuçların  hazzını yaşamak! Güçlerininin farkındalar ve özgüvenleri var. Özgüvenden kastımız; "cahil cesareti" değil! Verdikleri kararların risk boyutu çoğu zaman oldukça küçük. Bir yanlışın bedelinin bir yanlış kadar, bir doğrunun bedelinin ise hayal edilenden daha fazla olduğunu biliyorlar. Bilgi kirliliği ve toplumsal dayatmalara kulaklarını tıkayarak "kendileri olma"ya çalışıyorlar.

Sıradışı olmak insana büyük avantajlar sunuyor, ancak bu tek başına gücünün farkında olmak anlamına gelmiyor. Doğru zamanda doğru hamleyi yapmalısınız! Böyle bir yeteneğiniz yoksa sıradan olmak da çok kötü değil! Hele hele doğru sıradaysanız...

Truva Edebiyat Dergisi

Truva Edebiyat Dergisi Truva Edebiyat Dergisi