KİTAP ANALİZİ
Giriş Tarihi : 16-10-2022 16:26

Bir Kitap: İnfazcı / Lars Kepler

Yazan: Gülzar Ahmedova - BİR KİTAP: İNFAZCI / LARS KEPLER

Bir Kitap: İnfazcı / Lars Kepler

BİR KİTAP: İNFAZCI / LARS KEPLER

"Ölüm aldığı hiçbir şeyi geri vermeyen korkunç bir şey."
"Ölümün inkâr edilemez gerçekliği karşısında hüzünlü bir duyguya kapılırdı hep renksiz bir yalnızlık duygusuna. Hayat inanılmaz derecede kırılgandı.” 

Yazar Lars Kepler'in ikinci kitabı olan" İnfazcı" eserini ağustos ayında okuyup bitirdim yorumlamak ise bu güne kismet oldu.

Stockholm’da bir yatta genç kadın cesedi bulunmuşdur. Genç kadınnın cesedi barış eylemcisi Penelope Femandez'in kız kardeşi Viola'ya ait.

Polisler kadının suda boğularak öldüğünü sanırlar ama kadının giyisileri kuru hiçbir damlada şu yoktur üzerinde. Bu olayla boş bir evde ünlü biri olan Palmcrone yüksek tavandan asılı olarak ölü bulunuyorum ve yine polisler bu ölümüde intihar olduğunu söylerler ama boş evde üstüne basabileceği bir eşya yoktur.

Barış eylemcisi Penelope Femandez ve erkek arkadaşı Björn bir adada mahsur kalmışlar hem acımasız bir İnfazcda cütlüyün peşinde. Dedektif Joona Linna her iki cinayeti çöze bilecek mi, Penelope ve Björn Infazcı'nın elinden sağsalim kurtula bilecekler mi, Penelopede olan foto hangi sırları saklıyor, neden bu foto bu kadar önemli ve ugruna insanlar infaz ediliyor.

Bence sorulara cevap bulmak için yazar Lars Kepler'in "İnfazcı" kitabını kesin okumalısınız. Kitapla kalın sevgili kitap dostlarım.

Truva Edebiyat Dergisi Truva Edebiyat Dergisi