ETKİNLİK
Giriş Tarihi : 24-11-2022 23:40   Güncelleme : 24-11-2022 23:56

Truva Yayınları'nın da Katıldığı 5. Tuzla Kitap Fuarı Başlıyor

Truva Yayınları, Truva Edebiyat Dergisi ve Emre Yayınları olarak katıldığımız 5. Tuzla Kitap Fuarı Başlıyor.

Truva Yayınları'nın da Katıldığı 5. Tuzla Kitap Fuarı Başlıyor

TRUVA YAYINLARI, TRUVA EDEBİYAT DERGİSİ ve EMRE YAYINLARI OLARAK KATILDIĞIMIZ 5. TUZLA KİTAP FUARI BAŞLIYOR. 

Tuzla Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Tuzla Kitap Fuarı, 25 Kasım 2022 - 04 Aralık 2022  tarihleri arasında Tuzla Sahil Tören Alanı'nda 120’den fazla yayınevinin katılımıyla, imza günleri, kitap kafe, sosyal sorumluluk projeleri, kitap kampanyaları, söyleşiler ve sürpriz etkinlikler ile kitap sevdalılarını ağırlayacak.

“Aşk İle Oku” temasıyla düzenlenen 5. Tuzla Kitap Fuarı, "Sezai Karakoç Anısına" on binleri kitaplar, yazarlar ve şairlerle buluşturan bir okuma bayramına dönüşecek.

Okumanın ve yazmanın, kökü medeniyetlerde olan ve dalları geleceğe uzanan ulu bir çınar misali milletler ve medeniyetlerin şekillenmesi ve gelişmesinin nişanesi olduğu bilinciyle düzenlenecek olan “5. Tuzla Kitap Fuarı” her yaştan okuru yazar ve şairlerle buluştururken çocuklar ve gençlere okuma alışkanlığı kazandırmayı da hedefliyor.

Edebiyatımızın güzide isimleri toplumun her kesiminden okurlarla buluşurken düzenlenecek imza etkinlikleri ile buluşmalar unutulmaz bir anıya dönüşüyor.

Truva Yayınları, Truva Edebiyat Dergisi ve Emre Yayınları olarak katıldığımız fuarda 03 - 04 Aralık Cumartesi ve Pazar günü hem Truva Yayınları'nın ve hem de Truva Edebiyat Dergisi' nin yazarlarından Ayfer Güney, Ümmügülsüm Hasyıldırım, Abdulrahim Arslan ve Dilek Tuna Memişoğlu kitaplarını imzalayacaklar. 

Truva Edebiyat Dergisi Truva Edebiyat Dergisi