KİTAP TANITIMI
Giriş Tarihi : 24-12-2022 18:00

Bir Kitap: Çapraz Oyun / Hasan Saraç

Yazan: Hasan Saraç -BİR KİTAP:ÇAPRAZ OYUN / HASAN SARAÇ

Bir Kitap: Çapraz Oyun / Hasan Saraç

BİR KİTAP:ÇAPRAZ OYUN / HASAN SARAÇ 

İki uçak yolculuğu, iki gündüz, iki gece
Değişen iki dünya
Birbirinin içine geçen iki şehir, iki farklı hayat
İki isim
İki oyun
İki hikaye...

Geçmişe ve geleceğe takılıp durursan, yaşadığın anın güzelliklerini nasıl hissedeceksin? Bir saniye sonra geçmişte kalacak olan "anıları" sana kim geri getirecek?

"Her büyük değişim bir travma yaratır. Her travma kendi sonuçlarını..."

Merhabalar sevgili kitap dostlarım... Bir gün gözlerinizi açıyorsunuz ve ruhunuzun bilmediğiniz bir bedenin içinde olduğunu fark ediyorsunuz ne yaparsınız? Bilmediğiniz bir bedende, bilmediğiniz bir hayatın tam ortasında hem de... İmkansız dediğinizi duyar gibiyim... O zaman... Kamil ve Mustafa ile tanışma vaktiniz  geldi... çaprazoyun başlasın 

Prof. Dr. Mustafa Yılmaz, önemli bir seminere gitmek için Paris uçağına binmesine rağmen Almanya uçağında, işadamı Kamil Yalçın  ise ortaklarıyla görüşmek için Almanya uçağına binmesine karşın Paris uçağında açıyor gözlerini... 

Başka bedenler, başka yaşamlar... Bilinmeyenin gizemi cazip geliyor ve sonu bilinmeyen bir oyunun tam ortasında kalıyorlar... Amaç basit, sonuca ulaşmak ve kendilerine ne olduğunu bulmak... Ancak vardıkları sonuç ile hayatlarının geri dönülmez şekilde değişeceğinden habersizlerdir elbette ..

Sizler de çapraz bir oyunun pençesinde yolunu bulmaya çalışan bu ikilinin akıl sınırlarını zorlayan, gizemli macerasına ortak olmak isterseniz doğru yerdesiniz der hepinize şimdiden keyifli okumalar diler.

Truva Edebiyat Dergisi Truva Edebiyat Dergisi