ÖYKÜ YARIŞMASI
Giriş Tarihi : 27-08-2023 23:32   Güncelleme : 05-10-2023 05:18

Truva Edebiyat Dergisi 6. Öykü Yarışması Ödül Töreni Gecesi Yapıldı.

TRUVA EDEBİYAT DERGİSİ 6. ÖYKÜ YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ CENNET KÜLTÜR SANAT MERKEZİNDE YAPILDI.

Truva Edebiyat Dergisi 6. Öykü Yarışması Ödül Töreni Gecesi Yapıldı.

TRUVA EDEBİYAT DERGİSİ GELENEKSEL 6. ÖYKÜ YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

26 Ağustos 2023 Cumartesi günü Küçükçekmece Belediyesi Cennet Sanat ve Kültür Merkezinde Truva Edebiyat Dergisi Geleneksel 6. Öykü Yarışması Ödül Gecesi saat 18:30' da kokteyl ile başladı.

Bu yıl 6. sı düzenlenen Öykü yarışmasında ödül gecesine tanınmış isimler de katıldı.

Tanınmış müzisyen ve ses sanatçısı Erdal Çelik'in de konser verdiği geceye "Objektif" isimli programıyla yakından tanınan gazeteci Kadir Çelik de katıldı ve yarışmada dereceye giren yarışmacıların ödüllerini verdi.

Programın sunuculuğunu da tanınmış bir isim olan Fethi Çağıl yaptı.

Geceye katılan şair ve yazar pek çok isim vardı.

Truva Yayınları sahibi ve Truva Edebiyat Dergisi İmtiyaz Sahibi yayıncı Sami Çelik'in de eşi ve çocuklarıyla bulunduğu gecede, Truva Edebiyat Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ayfer Güney, Truva Edebiyat Dergisi editörlerinden ressam, şair Nevin Bahtışen, Truva Yayınları yazarı Hüseyin Uyar, Truva Yayınları yazarı Aşkın Zengin Akkuş, Truva Yayınları yazarı eğitimci-şair-yazar Abdulrahim Arslan, Truva Edebiyat Dergisi editörü eğitimci Hamit Gözümoğlu, Şair - yazar Rüstem Şahin, şair Dilaver Karagöz, şair Metin Özdoğan, şair Birsen Yurdakul Tomurcuklu, Bahreyn'den ödül gecesi için gelen Truva Edebiyat Dergisi yazarı Serhan Poyraz, Truva Edebiyat Dergisi yazarı ve şiir yorumcusu Nevin Aktekin Gülfırat, Truva Yayınları ve Truva Edebiyat Dergisi yazarı ve editörü Ümmügülsüm Hasyıldırım'ı temsilen sanatçı oğlu Davut Hasyıldırım katıldı.

Yarışmada dereceye giren yarışmacıların da eş ve çocuklarıyla katıldıkları gecede çok renkli görüntüler ve bir dostluk havası esti.

Truva Edebiyat Dergisi Facebook grubu ve Truva Edebiyat Dergisi Kitap Kulübü gruplarından da katılanların olduğu gecede ünlü sanatçı Erdal Çelik'in konseri sonrası şiirler de okundu.

Geceyi düzenleyen Truva Yayın Grubu sahibi Sami Çelik program sonrası şunları söyledi.

"Öykü yarışmamız her geçen gün daha çok ilgi gördü. Yurtdışından da öykülerin katıldığı 2023 Öykü yarışmamıza 141 Öykü katıldı. Bu sene 6.sını düzenlediğimiz Öykü yarışmamıza ödül gecesi düzenledik. İlk gecemiz olmasına rağmen kusursuz bir program gerçekleştirdik. Bize Cennet Sanat ve Kültür Merkezinin bu geceyi gerçekleştirmenin için kapılarını açan Küçükçekmece Belediye Başkanımız Kemal Çebi beyefendi başta olmak üzere Meclis üyesi Enis Koçak beyefendiye ve Kültür İşleri Müdürü Güney Özkılıç ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

Gecemize renk katan Kadir Çelik beyefendi ve sanatçımız Erdal Çelik beyefendi de ayrıca teşekkür ediyoruz.

Yine gecemize katılan tüm şair, yazar ve edebiyat severlerin her birisine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Bizim özellikle Truva gruplarımızdan olup gecemizde gözlerimizin aradığı ama göremediğimiz, çeşitli nedenlerden katılmayanlara da ayrıca teşekkür ediyoruz.

İlerideki bu tür etkinliklerimiz için bu gece bizim açımızdan bir mihenk taşı oldu ve bazı çalışmalarımızda ve etkinliklerimizde de bizler için belirleyici oldu. Bu açıdan da şahsen ben bu geceyi daha ayrı bir kefeye koyuyorum.

Gelecek yıllarda öykü yarışmalarımıza devam edeceğiz ve ödül gecelerimizi de artık daha birikimli ve daha bir seçici olarak gerçekleştireceğiz" dedi.

Truva Edebiyat Dergisi Geleneksel 6. Öykü Yarışması Ödül Gecesi Truva Kitap Kulübü Youtube kanalınından canlı olarak yayınlandı.

 

Truva Edebiyat Dergisi Truva Edebiyat Dergisi