Advert

Truva Edebiyat Dergisi 7. Öykü Yarışma Duyurusu

TRUVA EDEBİYAT DERGİSİ 7.ÖYKÜ YARIŞMA DUYURUSU

ÖYKÜ YARIŞMASI - 08-02-2024 13:01 1165 kez okundu.

Truva Edebiyat Dergisi 7. Öykü Yarışma Duyurusu
Advert

TRUVA EDEBİYAT DERGİSİ 7.ÖYKÜ YARIŞMA DUYURUSU

İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkanlığı'nın katkılarıyla ve Truva Yayınları'nın sponsorluğunda yapılan Truva Edebiyat Dergisi 7. Öykü Yarışması öykü kabulü 30 Ocak 2024 tarihi  itibariyle SONA ERMİŞTİR.

Truva Edebiyat Dergisi Yazı işleri Müdürlerinden ve Jüri Başkanı yazar Demet Mannaş Kervan yarışma ile ilgili şunları söyledi.

" Öykü yarışmamıza ilgi her geçen gün katlanarak  büyümektedir ve 7. Öykü Yarışmamıza yurtiçi ve yurt dışından rekor sayıda katılım olmuştur.

7. Öykü Yarışmamıza daha önce duyurularımızda belirttiğimiz öykü kabul tarihi olan 30 Ocak 2024 sonrası da öyküler gelmiş ve halen de devam etmektedir. Ancak hakkaniyet adına 30 Ocak sonrası gelen öyküler yarışma kapsamına alınamayacaktır.

Jüri olarak bu durumu değerlendirdik ve öykü sahipleriyle görüşüp onaylarını almak kaydıyla, 30 Ocak 2024 sonrası gelen öykülerin yayınlanmaya uygun olanlarını Truva Edebiyat Dergisi'nde yayınlayarak o yarışmacılarımızı da üzmeme kararı aldık.

Ülkemizden ve yurtdışından katılan yarışmacılarımıza başarılar diliyoruz.

Jürimiz titiz bir çalışmayla ve daha önceki yarışmalarımızda yaptığımız Truva Kitap Kulübü Youtube Kanalımızdan Jüri toplantısını ve öykülerin değerlendirilmesini tüm izleyenlere, yarışmacılara ve edebiyat severlere yayın olarak verecek ve sonuçları da bu yayın içerisinde duyuracağız.

Jürinin karar günü bu toplantısını ve her Jüri üyesinin öykülerin üzerindeki görüşlerini açıkladığı uygulamayı da sadece öykü yarışmaları değil, sanıyorum tüm yarışmalar için ülkemizde ilk uygulayan bir ekibiz.

Bu da bizim ne kadar şeffaf ve en adil şekilde nasıl titiz bir çalışma sonrası dereceye giren öykülerimizi belirlediğimizi gösterme açısından önemsediğimiz bir uygulamadır.

03 MART 2024 PAZAR AKŞAMI SAAT 21.00'DA  BU YAYINI TRUVA KİTAP KULÜBÜ YOUTUBE KANALIMIZA YÜKLEYEREK SONUÇLARI DUYURACAĞIZ.

Ayrıca ödül gecemizi de 06 NİSAN 2024 ya da 13 NİSAN 2024 CUMARTESİ günü duyuracağız. Kültür merkezinde gerek medyadan, gerek sanatçı camiasından ve gerekse Edebiyat dünyamızdan önemli isimlerle herkese açık bir geceyle taçlandıracağız.

Seçim dönemi olduğu için kültür merkezinin program durumunda sarkma olabilir düşüncesiyle ödül gecemizin şuan için açıklamayı uygun  görmedik.

Tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz."

TRUVA EDEBİYAT DERGİSİ 7. ÖYKÜ YARIŞMA JÜRİSİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞMAKTADIR:

JÜRİ BAŞKANI 
Demet Mannaş  Kervan / Truva Edebiyat Dergisi Yazı İşleri Müdiresi - Yazar

JÜRİ ÜYELERİ 

* Ayfer Güney / Truva Edebiyat Dergisi Genel Yayın Yönetmeni - Yazar
* Serhan Poyraz  / Truva Edebiyat Dergisi Yazı İşleri Müdürü ve Yazarı - Bankacı - Finansal Risk Yöneticisi 

* Hakan Cucunel / Eğitimci - Yazar

* Sami Çelik / Truva Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı

Advert
Neler Söylendi?

Burçak

Biz teşekkür ederiz. Dünyayı edebiyat kurtaracak. Okumakla başlayacak her şey. 2 ay önce

Necati Açıkgöz

Edebiyatımıza katkı sağlamak adına önemli çalışma. Truva ed. yayın gurubunu kutluyor; çalışmalarınızda başarılar diliyorum. 3 ay önce
DİĞER HABERLER
Rüya Gibi / Ümmügülsüm Hasyıldırım

Rüya Gibi / Ümmügülsüm Hasyıldırım

24-04-2024 - ÖYKÜ YARIŞMASI

Truva Edebiyat Dergisi 2024 Öykü Yarışması Ödül Gecesi Yapıldı

Truva Edebiyat Dergisi 2024 Öykü Yarışması Ödül Gecesi Yapıldı

24-04-2024 - ÖYKÜ YARIŞMASI